Hanna CRM prieš Teamgate CRM: kuris CRM tinka jūsų verslui?

Verslui pasirinkti tinkamą klientų valdymo sistemą (CRM) yra itin svarbu, siekiančiam pagerinti santykių su klientais valdymą ir optimizuoti veiklos procesus. Tinkama CRM sistema ne tik didina efektyvumą, bet ir prisideda prie ilgalaikio verslo augimo. Kadangi rinkoje yra daugybė CRM sprendimų, svarbu pasirinkti tokį, kuris geriausiai atitinka jūsų verslo poreikius. Šiame tinklaraštyje pateikiamas išsamus dviejų Lietuvoje sukurtų CRM platformų – Hanna CRM ir Teamgate CRM – palyginimas.

Pagrindinės išvados:

  1. Vartotojo sąsaja: Hanna CRM yra paprasta ir lengvai naudojama, o Teamgate CRM siūlo daugiau individualių sistemos pritaikymo galimybių ir funkcijų.
  2. Kontaktų valdymas: Hanna CRM teikia pagrindines kontaktų ir šaltų kontaktų valdymo funkcijas, kai Teamgate CRM siūlo pažangesnes funkcijas, tokias kaip šaltų kontaktų individualus vertinimas ir segmentavimas.
  3. Integracijos galimybės: Hanna CRM integruojasi su pagrindiniais įrankiais, tokiais kaip el. paštas ir buhalterinės apskaitos programos, tuo tarpu Teamgate CRM siūlo plačias integracijos galimybes, įskaitant API, leidžiančias pritaikyti sistemą pagal individualius poreikius.
  4. Ataskaitos ir analizė: Hanna CRM siūlo standartines ataskaitas, kai Teamgate CRM išsiskiria individualiai pritaikomomis ataskaitomis, interaktyviais darbastaliais ir prognozėmis.
  5. Kaina ir plėtrumas: Hanna CRM kainodara yra geras sprendimas mažoms įmonėms, tačiau Teamgate CRM siūlo geresnę ilgalaikę vertę ir augimo galimybes augančioms įmonėms.

Turinys

  1. Hanna CRM ir Teamgate CRM apžvalga
  2. CRM funkcijų palyginimas
  3. CRM klientų atsiliepimai
  4. Išvados ir rekomendacijos

Hanna CRM ir Teamgate CRM apžvalga

Hanna CRM apžvalga

Hanna CRM yra Lietuvoje sukurtas CRM sprendimas, skirtas mažoms ir vidutinėms įmonėms (MVĮ). Jis pabrėžia paprastumą ir teikia pagrindines funkcijas, tokias kaip kontaktų valdymas, užduočių automatizavimas ir pagrindinės ataskaitos. Platforma ypač vertinama dėl savo prieinamumo, siūlant ekonomišką sprendimą įmonėms, kurioms reikia paprasto CRM be sudėtingų funkcijų. Hanna CRM kainodara yra struktūruota taip, kad būtų prieinama mažoms komandoms ar pradedančioms įmonėms, su galimybe plėstis pagal naudotojų skaičių.

Teamgate CRM apžvalga

Teamgate CRM sistema taip pat sukurta Lietuvoje. Tai išsamus debesų pagrindu veikiantis CRM sprendimas, skirtas įmonėms, kurioms reikia pažangių funkcijų ir plėtros galimybių. Teamgate CRM orientuota į pilną pardavimų valdymo įrankį, kurio funkcijos viršija pagrindines CRM galimybes. Ji apima pažangias funkcijas, tokias kaip pardavimų proceso valdymas, šaltų kontaktų vertinimas ir išsami analizė, kurios padeda įmonėms optimizuoti pardavimų procesus ir efektyviai augti. Teamgate CRM taip pat lengvai integruojasi su įvairiomis trečiųjų šalių programomis, padidindama savo lankstumą ir leidžianti įmonėms sukurti vieningą verslo valdymo sistemą. Teamgate CRM kainodara atspindi jos išsamų funkcijų rinkinį, todėl tai yra aukštos kokybės įrankis verslams, kurie siekia augti.

CRM funkcijų palyginimas

Vartotojo sąsaja ir naudojimo paprastumas

Vartotojui draugiška sąsaja yra svarbi bet kurios CRM sistemos priėmimui ir efektyviam naudojimui.

Hanna CRM vartotojo sąsaja ir naudojimo paprastumas 

Hanna CRM turi intuityvią sąsają, sukurta siekiant sumažinti mokymosi kreivę. Pagrindinis valdymo skydelis yra paprastas, su lengva prieiga prie esminių funkcijų, tokių kaip kontaktų valdymas, užduočių sekimas ir pagrindinės ataskaitos. Šis paprastumas daro Hanna CRM patraukliu pasirinkimu mažoms komandoms, kuriose laiko ir išteklių išsamiems mokymams yra ribota.

Teamgate CRM vartotojo sąsaja ir naudojimo paprastumas 

Teamgate CRM, taip pat orientuota į vartotojo patirtį, siūlo dinamiškesnę ir labiau pritaikomą sąsają. Platforma yra sukurta su moderniu, vizualiai patraukliu dizainu, kuris leidžia naudotojams pritaikyti valdymo skydelius pagal jų specifinius poreikius. Nors funkcijų gausa gali pradžioje reikalauti daugiau mokymosi laiko, investicija atsiperka, kai naudotojai atranda pilną platformos potencialą. Todėl, Teamgate CRM gali būti geresnis pasirinkimas komandoms, kurioms reikia į augimą orientuotos sistemos.

Kontaktų ir potencialių klientų valdymo palyginimas

Kontaktų ir potencialių klientų valdymas yra bet kurios CRM sistemos pagrindas, ir tiek Hanna CRM, tiek Teamgate CRM siūlo įrankius, padedančius verslams efektyviai valdyti santykius su klientais.

  • Hanna CRM: Pateikia tvirtą pagrindą, leidžiantį naudotojams saugoti ir organizuoti klientų informaciją, sekti sąveikas ir valdyti šaltus kontaktus. Platforma apima pagrindines potencialių klientų sekimo funkcijas, padedančias mažoms komandoms valdyti pardavimų procesus.
  • Teamgate CRM: Siūlo pažangesnį požiūrį į kontaktų ir šaltų kontaktų valdymą. Platforma leidžia naudotojams kurti detalius kontaktų profilius, įskaitant komunikacijos istoriją, individualius laukus ir komentarus, suteikiant išsamų kiekvieno kliento vaizdą. Teamgate CRM įrankiai, tokie kaip automatinis šaltų kontaktų vertinimas ir pažangus segmentavimas, padeda optimizuoti pardavimų procesus ir padidinti konversijas.

Integracijos galimybės

Integracija su kitais verslo įrankiais yra būtina siekiant sukurti sklandų darbo procesą, ir tiek Hanna CRM, tiek Teamgate CRM siūlo integracijos galimybes.

  • Hanna CRM: Palaiko integraciją su populiariomis verslo programomis, įskaitant pagrindines el. pašto ir telekomunikacijų sistemas. Šios integracijos yra sukurtos siekiant užtikrinti pagrindinį ryšį tarp CRM ir kitų svarbių įrankių, palengvinant mažoms įmonėms valdyti savo veiklą iš vieno centrinio taško.
  • Teamgate CRM: Išsiskiria integracijos galimybėmis, siūlydama platų trečiųjų šalių integracijų asortimentą, kuris praplečia jos funkcionalumą. Platforma lengvai integruojasi su tokiais įrankiais kaip Google Workspace, Zapier, Mailchimp, QuickBooks ir Twilio, leidžiant verslams sujungti savo CRM su rinkodaros, komunikacijos ir produktyvumo įrankiais. Be to, Teamgate CRM teikia išsamų API, leidžiant verslams kurti pritaikytas integracijas pagal specifinius poreikius.

Ataskaitos ir analizė

Šiuolaikinėje, duomenimis grįstoje, verslo aplinkoje gebėjimas stebėti įžvalgas, ataskaitas ir analizuoti duomenis yra esminis CRM platformų skirtumas.

  • Hanna CRM: Siūlo pagrindines finansines ataskaitas, kurias naudotojai gali lengvai generuoti ir suprasti. Tačiau jos pritaikymo ir analizės galimybės gali nepakakti pažangesniems naudotojams.
  • Teamgate CRM: Pasižymi plačiu ataskaitų ir analizės įrankių spektru, leidžiančiu gauti išsamią apžvalgą apie pardavimų veiklą ir klientų elgseną. Platforma siūlo automatizuotas pardavimų ataskaitas, išsamią pardavimų piltuvėlio analizę, prognozavimo ataskaitas ir realaus laiko našumo skydelius. Be to, platforma turi pažangias duomenų vizualizavimo galimybes, įskaitant interaktyvias diagramas ir grafikus, padedančias greitai interpretuoti sudėtingus duomenis.

Klientų aptarnavimas ir mokymai

Stiprus klientų aptarnavimas ir efektyvūs mokymo ištekliai yra būtini, siekiant užtikrinti, kad verslai galėtų pilnai išnaudoti savo CRM sistemas.

  • Hanna CRM: Siūlo pagrindinį klientų aptarnavimą el. paštu ir pagalbos centre, kuris apima straipsnius ir pamokas. Šie ištekliai skirti padėti naudotojams spręsti bendras problemas ir susipažinti su platforma. Tačiau pagalbos galimybės yra ribotos.
  • Teamgate CRM: Pasižymi platesnėmis paramos ir mokymo galimybėmis, įskaitant tiesioginius pokalbius, skambučius telefonu ir žinoma el. paštu. Teamgate CRM klientų aptarnavimo komanda yra pažįstama dėl savo greito reagavimo ir patirties, kas ypač naudinga verslams, kuriems reikia nuolatinės pagalbos įgyvendinant ir plečiant CRM sistemą. Platforma taip pat siūlo mokymų išteklius, įskaitant vaizdo pamokas, internetinius seminarus ir detalią dokumentaciją.

Kaina ir plėtros galimybės

Kaina ir plėtros galimybės yra esminiai kriterijai renkantis CRM, nes jie tiesiogiai veikia bendrą sistemos kainą ir gebėjimą pritaikyti sistemą verslui augant.

  • Hanna CRM: Pasižymi biudžetui draugiška kainodara, ypač patrauklia mažoms įmonėms ir startuoliams. Jos kainodaros struktūra yra paprasta, siūlanti dvi pakopas, atsižvelgiant į reikalingas funkcijas.
  • Teamgate CRM: Siūlo tvirtą kainodaros struktūrą, atspindinčią jos išsamų funkcijų rinkinį ir plėtros galimybes. Nors pradinė kaina gali būti didesnė nei Hanna CRM, Teamgate CRM siūlo reikšmingą vertę verslams, kurie ieško CRM sprendimo, galinčio augti kartu su jais. Platforma gali palaikyti didėjantį naudotojų skaičių, sudėtingesnius verslo procesus ir pažangias CRM funkcijas.

CRM klientų atsiliepimai

Klientų atsiliepimai ir sėkmės istorijos suteikia vertingų įžvalgų apie tai, kaip CRM platformos veikia realiame pasaulyje.

  • Hanna CRM: Vartotojai dažnai pabrėžia Hanna CRM paprastumą ir prieinamą kainą kaip pagrindinius privalumus, ypač mažų verslų savininkai. Tačiau kai kuriuose atsiliepimuose pažymima, kad funkcionalumas gali būti ribotas, kai verslo poreikiai auga.
  • Teamgate CRM: Labai vertinamas visame verslo spektre – nuo mažų įmonių iki didelių organizacijų. Vartotojai giria platformos funkcijų gausą, intuityvų dizainą ir puikų klientų aptarnavimą. Teamgate CRM dažnai gauna aukščiausius įvertinimus dėl kainos ir kokybės santykio.

Išvados ir rekomendacijos

Po išsamaus Hanna CRM ir Teamgate CRM palyginimo akivaizdu, kad kiekviena platforma turi savo privalumų, priklausomai nuo specifinių verslo poreikių. Hanna CRM yra puikus pasirinkimas mažoms įmonėms ar startuoliams, kuriems reikia paprasto, prieinamo CRM sprendimo, skirto valdyti pagrindinius klientų sąveikos ir pardavimų procesus. Jos paprastumas ir prieinama kaina daro ją praktišku pasirinkimu verslams, kuriems reikia paprastų CRM funkcijų.

Tačiau verslams, kuriems reikia galingesnio, lankstesnio sprendimo, gebančio palaikyti sudėtingesnius pardavimų procesus ir skatinti augimą, Teamgate CRM yra aiškus nugalėtojas. Su savo pažangiomis funkcijomis, išplėstinėmis integracijos galimybėmis, tvirtomis ataskaitų ir analizės priemonėmis bei aukščiausio lygio klientų aptarnavimu, Teamgate CRM yra sukurtas taip, kad atitiktų augančių įmonių poreikius.

Pradėkite šiandien su 14 dienų nemokama versija arba registruokitės nemokamai sistemos demonstracijai.

Andrew Martin

LEARN MORE ABOUT THESE TOPICS